Filetto alla LombardiaIngredienser Antal personer: 2 svinemørbrad 4 spsk. olie 2 hakkede løg 2 fed hakkede hvidløg 1 ds. flåede tomater 1 bdt. hakket persille. salt & pepper
Fremgangsmåde
Mørbraderne afpudses og skæres på skrå i tykke bøffer, drysses med salt og peber og vendes kun lige i den varme olie på panden. Mørbradbøfferne tages af. Løg og hvidløg kommer på panden og steges gyldne i olien. Tomaterne med væde hældes på panden og moses godt ud. Der tilsættes evt. mere salt og peber samt 1. spsk. hakket persille. Denne sauce skal småkoge i ca. 10 min. eller til den er jævn. Mørbradbøfferne lægges i oven i saucen, og det hele små koger yderligere ca. 5-10 min. Før serveringen drysses med rigelig hakket persille. |
Mørbrad drives af Moreby ApS | CVR: 31 59 20 70 | t: 50 31 50 30 | Send gerne opskrfiter til: gode@havregrynskugler.dk.