Krondyrmørbrad med BaconIngredienser Antal personer: 2 krondyrmørbrad (a 300g) 2 æbler 4 stilk med salvie blade 8 skiver Back bacon 4 skalotteløg 2 fed hakkede hvidløg 100 g valnødder (hakkede) 0.48 dl hvidvinseddike 2 dl tør hvidvin 6 dl kyllingfond 6 dl Piskefløde Olivienolie & smør Salt & peber Citronsaft
Fremgangsmåde
Dette er en rigtig lækker opskrift, hvor vi også laver en sauce til. Mængder er vejledende, men vi anbefaler ikke at spare på baconen :-). God fornøjelse! Æblerne ordnes. Kernhuset skal væg, og hvert æble deles i 4 både, Sauter dem i smør. I hver mørbrad skæres en rende på langs. Gnid salt og pepper i renden, og fyld herefter med æblebåde samt salvie blade. Bind åbnings sammen med en køkkensnor, så fyldet holdes inde i mørbraden Mørbradene brunes i olie på en pande, og placeres herefter i et ildfast fad.Dæk mørbradene med bacon, og steg dem færdig ved 210° i 110 - 15 Minutter. Kødet skal efter hvilke, gerne tildækket i optil 15 minutter. Tilbering af sauce |
