Mørbrad

Mørbrad i fad




Ingredienser
Antal personer:
800g svinemørbrad
100ml olie
50g smør
500g aubergine
200g champignoner
4 fed hvidløg
Fremgangsmåde

Mørbraden deles i passende antal stykker, efter den er afpudset. Hvert stykke bankes let med håndryggen og krydes med salt og peber. 

Auberginen skæres i tynde skiver og dryses dem med salt på begge sider. Lad dem efterfølgende trække i 20 min. Saltetskyldes derefter af og de duppes dem tørre. 

Fjern roden afra champignonerne, og skyl dem fri for jord og snavs. De rene champignoner delesi 4 stykker.

Mørbrad stykkerne brunes på en varm pande i smør og olie. Flyt dem over på et fad og rist champignonerne i samme fedtstof. Tag champignonerne af og rist til sidst aubergineskiverne.

Kog panden af med citronsaften og læg bøfferne ned i saucen. Pres hvidløg på og lad retten simre i 20 min. 

Du kan servere kartoffelmos og grøn salat med løg, oliven samt en let dressing til denne ret. 


Mørbrad drives af Moreby ApS | CVR: 31 59 20 70 | t: 50 31 50 30 | Send gerne opskrfiter til: gode@havregrynskugler.dk.

ranktrackr.net